*Breng de inhoud van het zakje Indiase rijst aan de kook met 500 ml water (evt. zout) Roer de rijst goed door en laat deze in een afgesloten pan op een laag vuur in 20 minuten droogkoken. De rijst niet afgieten of afspoelen. *Doe de groenten in het kokende water en laat dit 2 min. blancheren. Daarna goed afspoelen met koud water. Laat een wok goed heet worden en bak de kipfilet op een hoog vuur aan zonder olie of margarine. *Voeg de groenten toe als de kip bruin kleurt. *Bak het geheel nog 2 minuten. *Voeg 300 ml water en de inhoud van het zakje Tandoori-saus toe, breng het aan de kook en laat het geheel nog 2 minuten doorkoken. *Voeg de creme fraiche toe en laat het weer 2 a 3 minuten doorwarmen maar niet koken. *Serveer het met de drooggekookte rijst.
Indiase Kip Tandoorri is een recept van Smulweb.nl