Snijd het vlees in blokjes van 2,5 cm. Doe het vlees in een pan met dikke bodem, voeg 3 dl water toe, evenals de koenjit, garam masala, uisnippers, gember-knoflookpasta, chilipoeder, korianderpoeder en zout. Breng het geheel aan de kook, doe het deksel erop en laat het 35-40 minuten sudderen. Schil de pompoen zo dun moge-lijk en snijd het vruchtvlees in blok?jes van 2,5 cm. Haal het deksel van de pan, draai het vuur hoog en blijf roeren tot het vocht verdampt is en de curry dikker is geworden. (evt wat vocht afgieten, wat later nog gebruikt kan worden. Voeg dan de olie toe. Zet het vuur lager en laat het geheel 2-3 minuten pruttelen. Voeg indien nodig een scheutje water toe tot de masala donkerder wordt en begint te glanzen. Roer de pompoenblokjes en tomaten erdoor. Voeg evt. 3 dl water toe en laat alles afgedekt 10 minuten zachtjes sudderen. Roer de groene peper en de helft van de verse koriander erdoor. Laat het geheel nog 2-3 minuten koken. Haal de pan van het vuur, voeg de overige verse koriander toe en laat het gerecht voor het serveren 3-4 minuten staan.
Lamsvlees Met Pompoen is een recept van Smulweb.nl