Hongaars Stoofvlees

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de varkenslappen en speklappen in dobbelstenen. Maak de uien schoon en snipper deze grof. Verhit de olie in een pan en roerbak hierin het vlees lichtbruin. Voeg de uien toe en roerbak deze mee tot ze glazig zijn. Strooi er het paprikapoeder over en schep alles goed doorelkaar. Doe de bouillon in een komen roer hier de tomatenpuree door. Giet dit mengsel over het vlees. Leg het laurierblad erbij en breng alles aan de kook. Draai dan de hittebron wat lager, leg een deksel op de pan en laat het vlees 1 uur zachtjes stoven. Schep het regelmatig om en voeg wat extra bouillon toe als er teveel vocht verdampt. Verwijder voor het opdienen het laurierblad.

Hongaars Stoofvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkool op z'n Hongaars
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoen Filet Op Z'n Hongaars
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaars Paprika-aardappelgerecht
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaars stoofpotje met kalfsvlees
0 min
Bekijk recept