Hongaarsche Paprikaschotel

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter en de olie in een braadpan. Bak het vlees in twee gelijke porties goed bruin. Schep het vlees uit de pan en bak het spek in het achtergebleven vet goed aan(net niet knapperig), voeg de uien toe laat deze glazig fruiten, blijf goed omscheppen laat de knoflook kort meebakken,voeg de tomaten puree paprikapoeder,rosemarijn en laulierblad toe,laat dit kort mee bakken, blus het geheel af met het bier en laat alles aan de kook komen. wanneer het kookt vleestoevoegen deksel op de pan en op een kleine pit laten sudderen,(af en toe omscheppen)na ongeveer 50 minuten de paprika′s toevoegen en nog 10 minuten laten suderen(en omscheppen )op het laatst een papje van maizena toevoegen .

Hongaarsche Paprikaschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-paprikaschotel met varkensfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignon-paprikaschotel
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Champignon Paprikaschotel
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Paprikaschotel
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hongaarsche Zuurkool
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarsche paprikaschotel
0 min
Bekijk recept