Tiroler Grostle

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de spekblokjes in wat boter en kook de aardappels in de schil. Haal daarna de schil van de gekookte aardappels. Snijd de gepelde aardappels in dunne plakjes. De boter verhitten en de ui aanfruiten. De aardappelplakjes en spekblokjes toevoegen en op smaak brengen met peper, zout en marjolein. Bak de aardappeltjes onder regelmatig omscheppen, goudbruin en bestrooi met de peterselie. Bak de eieren, schep de grostle op de borden en leg op iedere portie een gebakken ei. Serveer met een lekkere salade.

Tiroler Grostle is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tiroler Grostle
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken Aardappeltjes Met Ui, Spek En Ei
30-60 min -
Bekijk recept

Tiroler Gröstl
30 min-
Bekijk recept
Tiroler Grostl
10-20 min -
Bekijk recept
Tiroler Kruidenvlees
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tiroler Grostl
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept