De bodem: De koekjes met de hakmolen verkruimelen en mengen met de boter. Dit mengsel over de bodem van de taartvorm besmeren en de randen van de taartvorm circa 2 cm hoog. De chocolademousse: Plaats een kom in een pan water die je tegen de kook aan houdt om de chocola met de likeur te smelten. Klop de eierdooiers met de suiker romig en zachtgeel van kleur. Neem de kom uit de pan en roer het eierdooiermengsel door de chocola. Laat onder af en toe roeren het chocola-eimengsel afkoelen. Klop de eiwitten(in een vetvrije schaal) en de slagroom stijf. Meng het chocola-mengsel luchtig door de slagroom en voeg de eiwitten met de spatel toe. Doe de mousse in de taartvorm. De topping: Smelt de boter, slagroom en chocola in een pannetje op het vuur. Wel er bijblijven en roeren, anders gaat de chocola schiften. Schenk de topping VOORZICHTIG over de mousse. Zet minimaal 2 uur in de koelkast om volledig op te stijven.