Stamppotje Met Spaanse Worstjes

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng water met zout aan de kook en kook de aardappels hierin met de deksel op de pan gaar. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de worstjes op laag vuur in 7-8 minuten gaar, keer ze regelmatig om. Houd de worstjes tot gebruik warm (bijv. in aluminiumfolie). Verhit intussen in een wok 1 eetlepel olie en roerbak in gedeelten de spinazie. Breng op smaak met knoflook, zout en peper, voeg eventueel meer olie toe. Doe de spinazie over in een vergiet en druk zo veel mogelijk overtollig vocht eruit. Stamp de gekookte aardappels fijn met de crème fraîche en schep de uitgelekte spinazie erdoor. Serveer het stamppotje met de worstjes.

Stamppotje Met Spaanse Worstjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stamppotje met gepofte knoflook en chorizo
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Preistamppotje met noten en shii-takes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomers stamppotje met jus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomers rucolastamppotje
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept