Het rundvlees in dobbelsteentjes snijden. Het vlees kruiden met peper, zout, paprikapoeder, cayennepeper en komijn. De olijfolie in een pan verhitten en er de geperste teentjes knoflook in fruiten. Het vlees in de knoflookolie aan alle kanten bruin bakken. De uien pellen, snipperen, aan het vlees toevoegen en kort mee laten stoven. Blussen met de bouillon. De gepelde tomaten met een vork platdrukken en aan het vlees toevoegen. Het laurierblad en het takje tijm toevoegen. De pan sluiten en in de tot 180 graden verwarmde oven schuiven en 50 tot 60 minuten laten stoven. Ondertussen de aubergine, courgette, en paprika′s schoonmaken en in blokjes snijden. De groente aan het vlees toevoegen. Indien nodig nog wat bouillon opgieten en nog eens 30 tot 40 minuten stoven. Na het stoven de gesmoorde stukjes rundvlees nogmaals kruiden. De yoghurt met zout, peper en citroensap mengen. Het gerecht in een schaal doen en bedekken met hier en daar een lepel citroenyoghurt. Bestrooid met gehakte peterselie serveren. Eet smakelijk!
Turkse Stoofschotel Van Rundvlees En Groenten is een recept van Smulweb.nl