Champignons L?Escargot

4
0-10 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

WERKWIJZE: 1. Was de champignons en pel de knoflook. Snijd ze in kleine stukjes op de snijplank

2. Plaats de pan met de boter op het fornuis en zet het vuur aan.

3. Voeg, als het schuim wegtrekt, de champignons en de knoflook toe.

4. Strooi er een beetje peper en zout over en doe de deksel op de pan.

5. Zet het vuur laag en laat ze ongeveer 10 minuten zachtjes bakken. Roer af en toe even met de houten lepel

6. Meng de koffiemelk en het paneermeel door de champignons totdat er een sausje ontstaat. 7 Verdeel de champignons over 4 kleine kommetjes. Serveer ze met een geroosterd wit broodje of een toastje Tip: Meng kleingesneden verse peterselie door de champignons.

Champignons L?Escargot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

escargot surprise
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Champignons à l'escargot
40 min
Bekijk recept
ESCARGOTS IN KNOFLOOKBOTER
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
ESCARGOTS IN KNOFLOOKBOTER
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept