Zo doe je dat: 1. Doe de kipkluiven in een schaal. Doe de ketjap, de ketchup en het sesamzaad erbij. Schep alles goed door elkaar. Laat het sausje 30 minuten in de kip trekken.
2. Knip ondertussen van het bakpapier 4 evengrote vellen als de gekleurde vellen. Vouw elk vel tot een puntzak en plak die met een plakbandje vast. Doe de bruine puntzakken in de gekleurde.
3. Verwarm de olie in een grote koekenpan. Doe de kluiven met het sausje erbij. Zet het vuur hoog. Bak de kluiven in ongeveer 5 minuten bruin, draai ze af en toe. Draai het vuur laag. Doe 3 eetlepels water in de pan.
4. Bak de kluiven met het deksel op de pan in 15 minuten gaar. Keer ze af en toe om. Doe er nog een paar eetlepels water bij als de kluiven te droog worden.
5. Doe patat in de puntzak en leg de kipkluiven ernaast.