Schenk 4 1/2 dl melk in een kom. Roer de poeder met karamelsmaak door de melk. Klop het mengsel met een garde of mixer in 3 minuten tot een bijna stijve pudding. Schep met een juslepel een laagje pudding van ongeveer 2 cm in elk longdrinkglas en zet de glazen ongeveer 1 minuut in de koelkast. Schenk 4 1/2 dl melk in een andere kom. Roer de poeder met vanillesmaak erdoor. Klop dit ook met een garde of mixer in 3 minuten bijna stijf. Schep met een andere lepel een laagje vanillepudding van 2 cm in elk glas boven op de karamelpudding. Laat ook dit laagje ongeveer 1 minuut stijf worden in de koelkast. Schep nu nog twee keer afwisselend een laagje karamel- en vanillepudding in elk glas. Zet de glazen ongeveer 10 minuten in de koelkast. Spuit daarna op elke pudding een toefje slagroom en steek er 3 chocoladestokjes in als versiering.Smakelijke eten!!