Haal 400g snijbonen af, laat ze heel en kook de snijbonen met wat zout in ca. 10 minuten gaar. Snij de bonen in de lengte in repen. Was 30 blaadjes basilicum en hak de helft van de blaadjes grof. Braad 1 beenham naturel (ca. 600g) in een braadpan of in de oven volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Bestrooi met zout en peper. Kook 250g spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar en laat ze uitlekken in een vergiet en roer er 2 eetlepels olijfolie door. Verwarm de oven voor op 200?C (hetelucht 180?C). Meng de spaghetti met 400ml Italiaanse roomsaus funghi (pot, Grand?Italia), 50g geraspte jongbelegen kaas , de gehakte basilicum en 75g roomkaas met knoflook en kruiden. Bekleed een springvorm (? 22cm), met een stuk bakpapier en schep het pastamengsel in de vorm en druk het aan. Bak de taart in ca. 25 minuten gaar en krokant. Snij ca. 400g beenham in plakken en bewaar de rest van de beenham als bijvoorbeeld broodbeleg. Zet de spaghettitaart op een grote schaal en verdeel de beenham erover. Maak van de snijbonen 4 nestjes en leg ze op de beenham.
Spaghettitaart Met Beenham is een recept van Smulweb.nl