Sateh Lilit: Sate Van Vis En Garnalen

5
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng de vis en de garnalen met de kruidenpasta, zout naar smaak, de daun jeruk, het geraspte kokos en de gula Bali tot het een compact deegmengsel is; vorm van deze massa kleine balletjes (circa 1 eetlepel) en kneed ze aan de punten van de serehstengels of de bambustokjes; rooster de sates boven een houtskoolvuurtje in circa 5 minuten rondom gaar en lichtbruin.

Sateh Lilit: Sate Van Vis En Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sateh
10-20 min -
Bekijk recept
Sateh Van Varkenshaas Of Kipfilet
10-20 min -
Bekijk recept
Sateh Empol Ayam (Indonesie)
20-30 min -
Bekijk recept
Oud En Nieuw: Mini-sateh Van Lamsvlees
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept