GEELBEK (AFRIKAANSE ZALM)

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de vis leeg, was hem goed.Was de kruiden en verdeel ze in de buikholte van de vis. Zout en peper de vis van binnen en van buiten.Wikkel de vis in een dikke laag natgemaakte kranten.Leg het pakket op gloeiend hout(skool)vuur en dek het ook af met gloeiend hout of houtskool.

GEELBEK (AFRIKAANSE ZALM) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept