Zoek
Jamaican Ribeye
4
10-20 min -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Ca. 600 gr. Ribeyes
Voor de Jerkpasta:
2 rode Spaanse pepers
50 gr. gehakte bieslook
1/2 theel. knoflookpoeder (of 2 teentjes geperste knoflook)
mespunt nootmuskaat
mespunt kaneel
mespunt gemalen kruidnagel
mespunt gemalen zwarte peper
1/2 theel. zout
eventueel azijn
arachide- of zonnebloemolie Voorbereiding Pureer de ingredienten voor de Jerkpasta in de keukenmachine of met de staafmixer. Voeg voor een dunner gladder mengsel wat azijn of olie toe.
Bestrijk de ribeyes royaal met de pasta en laat die een half uurtje intrekken. Bereidingswijze Rooster het vlees aan beide kanten 3-4 minuten
afhankelijk van de dikte. Strijk er tijdens het roosteren nog wat van de pasta op. Serveertips Voedingswaarde per persoon: kcal (kj) 324 (1361)
eiwit 25 gr.
vet 24 gr.
koolhydraten
Bereiding
Rooster het vlees aan beide kanten 3-4 minuten, afhankelijk van de dikte. Strijk er tijdens het roosteren nog wat van de pasta op.
Jamaican Ribeye is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min
Snack
Bekijk recept
Ribeye met bearnaisesaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ribeye met shiitakeboter
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Julius Jaspers' ribeye van de barbecue met steaksaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caribische aardappel met gegrilde kipworst
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedel-groentesalade met mango & sticky kip
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caribische kipspiesjes met kokosrijst
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jamaican Easter Bun
0 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept