Losie Doksie

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smeer de panklare eend in met citroensap. Maak een sausje van de ketjap, geperste knoflook, gember, ve-tsin en Chinees poeder. Smeer de eend, vooral de binnenkant, daarmee goed in en laat het sausje minstens 1-2 uur intrekken. Rooster daarna de eend in een braadslee met de borst naar boven, ruim 1-2 uur. Giet iets van het tijdens het roosteren vrijkomende vocht over de eend.

Losie Doksie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Sat&eacute de Luxe
0 min
Bekijk recept
Drumsticks Paramaribo
0 min
Bekijk recept
Botoe
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moksie Metie (gemengd vlees)
0 min
Bekijk recept