Char Siu

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de oven voor op 200?C.Haal het vlees uit de marinade en bewaar de marinade.Leg het vlees op een rooster. Zorg ervoor dat onder het rooster een bakplaat ligt met een laagje water of een ondiepe ovenschaal. Dit om evt. vet en vocht op te vangen, zodat dit niet verbrand.Doe het vlees in de oven en rooster gedurende 30 - 45 minuten.Bestrijk gedurende het bakproces 2-3 keer het vlees met de overgebleven marinade.Haal het vlees uit de oven en laat afkoelen.

Char Siu is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Crispy speklapjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Char Siu (rood Chinees buikspek)
2 uur-
Bekijk recept
Steamed buns met char siu varkensvlees
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Siu Mai dimsum
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Crispy speklapjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Char Siu (rood Chinees buikspek)
2 uur-
Bekijk recept
Steamed buns met char siu varkensvlees
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Char Siu
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept