Kantonees Geroosterd Varkensvlees

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-warm de oven voor tot 230?C -giet ruim 1 cm kokend water in een braadslee en leg er een iets groter rooster op -laat het vlees uitlekken en leg de repen op het rooster -schuif in de oven en braad 15 min -keer de repen en braad nog eens 15 min tot het vlees mooi bruin is en stevig aanvoelt HONINGGLAZUUR: -roer al de ingredienten in een glazen kom door elkaar -bestrijk het vlees ermee en braad verder nog 1 min tot de randen beginnen te schroeien -neem het vlees uit de oven en laat 15 min rusten -snij het daarna dwars op de draad in dunne plakken

Kantonees Geroosterd Varkensvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kantonees Zoetzuur Varkensvlees
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabbetjes Met Zoet-Zure Sojasaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese omelet
0 min
Bekijk recept