Koninginne Kreeftje

2
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de kreeften voor twee minuten af in water met veel zout(zeewater zout) vervolgens eruit halen en even laten afkoelen dan kreeft door midden snijden en maagje plus darm kanaal verwijderen. De scharen even breken met botte kant van mes,vervolgens kreeft besprenkelen met honing en beetje olie vervolgens de kreeft in vier minuten gaar roosteren op de houstkool grill,De tuilles op een bakmatje uitsmeren tot rondjes van 8 cm doorsnee(gebruik hiervoor een plastic dekesel waarvan je de binnen kant hebt uitgeknipt,zo kun je mooi gelijkmatig de tuilles smeren,als laatste wat grof zeezout over het beslag en in de oven van 180 graden goudbruin bakken,de tuilles dan even laten afkoelen en dan tot een boogje vormen over een rol papier of fles.de kruiden sla maken we door alle kruiden fijn te plukken en aan temaken met olijfolie en citroensap met smaakstoffen,de jus van broccoli maken we door het door een sap centifuge heen tehalen ne tevermengen met de overige ingredienten,dit doen we met een staafmixer,breng de jus op smaak en haal hem door een zeef.

Koninginne Kreeftje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kreeftje in witte wijnsaus
0 min
Bekijk recept
Langoustines Met Koriander Mayonnaise
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Consomme Van Rivierkreeftjes Met Sherry.
30-60 min -
Bekijk recept

Koninginne Cocktail
10-20 min -
Bekijk recept
Koninginne-saus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Belegsel Van Tarbot Voor Koninginne Pasteitjen
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Koninginne-Eieren
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept