Egyptische Snijbonen

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet het deksel op de pan en verwarm de snijbonen ca. 30 minuten op zacht vuur tot ze gaar zijn. Voeg de tomaten en het vocht toe en laat het gerecht zonder deksel op de pan nog ca. 5 minuten zachtjes pruttelen. Schep de basilicum en dille erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Lekker met rijst en kip

Egyptische Snijbonen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Currysoep met rijst, snijbonen en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenpilav met kruidige kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische Bowl
10-20 min -
Bekijk recept
Ful Medames, Egyptische Bruine Bonen
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Egyptische Aubergineschotel
30-60 min -
Bekijk recept