Verwijder de kopjes van de paprika′s op ongeveer 2 cm hoogte en haal er de zaadlijsten uit. Vul ze met het vleesmengsel (houd nog genoeg vlees over voor de kool!). Doe 1 kopje water, 1 eetlepel tomatenpuree, 1 gesnipperde ui, zout en peper in een kookpan. Plaats de gevulde paprika′s erin. Laat ze ongeveer een uurtje sudderen en houd ze daarna warm. Snijd de bodem van de kool zodat ze recht blijft staan. Verwijder het binnenste met een scherp mes tot op 2 cm van de buitenzijde. Meng suiker, citroen, kaneel en komijn. Voeg dit bij het resterende vleesmengsel en vul er de kool mee. Bind op met keukentouw zodat de kool goed gesloten blijft. Meng 2 eetlepels tomatenpuree met 2 glazen water, 1 gesnipperde ui, zout en peper in een kookpan. Plaats er de kool in en laat 2 uur sudderen op een zacht vuur. Verwijder de kool en de paprika′s uit het kookvocht. Voeg de twee sauzen bij elkaar en verwarm 10 minuten op een zacht vuur en kook het een beetje in. Roer er de room doorheen.