Zoek
Lamskebab
5
10-20 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 el olijfolie
3 el citroensap
2 tl gedroogde tijm
2 geperste teentjes knoflook
zwarte peper
1 kg mager lamsvlees in stukjes van 2,5 cm
ongeveer 14 laurierblaadjes
partjes citroen Hulpmiddelen Metalen spiesjes of sateprikkers (de sateprikkers voor gebruik een tijdje in water leggen om verbranden te voorkomen) Hulpmiddelen - Metalen spiesjes of sateprikkers (de sateprikkers voor gebruik een tijdje in water leggen om verbranden te voorkomen) Voorbereiding Doe voor de marinade olijfolie
citroensap
tijm
knoflook en peper in een potje met schroefdeksel en schud flink heen en weer.
Leg het vlees op een bord
verkruimel 2 laurierblaadjes over het vlees en besprenkel het vlees met de marinade. Laat het vlees 2 uur marineren in de koelkast. Bereidingswijze Rijg om en om laurierblaadjes en het vlees aan de spiesjes. Rooster de spiesjes 5-10 minuten onder de grill. Keer ze af en toe en bestrijk tijdens het roosteren met de resterende marinade. Serveertips Serveer het vlees met de citroenpartjes. Dit gerecht is te gebruiken als snack
voor- of hoofdgerecht
maar ook op een buffet in combinatie met andere m
Bereiding
Rijg om en om laurierblaadjes en het vlees aan de spiesjes. Rooster de spiesjes 5-10 minuten onder de grill. Keer ze af en toe en bestrijk tijdens het roosteren met de resterende marinade.
Lamskebab is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Lamskebab op een stokje met wortelsla en dipsaus met munt
Snack
Bekijk recept
Lamskebab op een stokje met wortelsalade en dipsaus met munt
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskebab met komkommer-muntsalade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase lamskebab met bietensalade en komijn-crème fraîche
2 uur-
Bekijk recept
Lamskebab op een stokje met wortelsla en dipsaus met munt
Snack
Bekijk recept
Lamskebab op een stokje met wortelsalade en dipsaus met munt
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskebab met komkommer-muntsalade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase lamskebab met bietensalade en komijn-crème fraîche
2 uur-
Bekijk recept