Geroosterde Zalm Met Boterballetjes Uit Ierland

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de zalm onder koud stromend water. Dep de moten droog met keukenpapier. Wrijf ze in met limoen- of citroensap en laat ze 10-20 min. liggen. Dep de zalm daarna opnieuw droog. Verhit een grillpan en bestrijk de zalm en de pan met een kwastje met olie. Rooster de moten in 7-9 min. (afhankelijk van de dikte) aan weerszijden goudbruin. Maak intussen de salade aan met de dressing. Leg de geroosterde zalmmoten op voorverwarmde borden. Geef de boterballetjes apart erbij of leg ze op de zalm. Dien de salade in een kom op.

Geroosterde Zalm Met Boterballetjes Uit Ierland is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegratineerde Mosselen Uit Dublin (Ierland)
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Shepards Pie Van Careen Uit Ierland
30-60 min -
Bekijk recept
Kippenpastei Uit Ierland
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Oxtail Stew Ierland.
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept