Murgh Masala

4
0-10 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Trek het vlees van de pennen. Voor de masala: smelt de ghee in een grote pan met dikke bodem en fruit de ui en knoflook op een laag vuur in 4 a 5 minuten zacht. Strooi er kurkuma, chilipoeder en kaneel bij, roer goed en bak 1 minuut. Voeg de kardemom, koriander en anijs toe en roerbak 2 minuten. Voeg de bewaarde yoghurtmarinade toe, meng goed en breng aan de kook. Leg de repen kip erin, warm nog 2 a 3 minuten zachtjes door en dien het gerecht meteen op.

Murgh Masala is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommer-radijsraita
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Murgh Tikka
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoori Murgh
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Murgh
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Murgh Tandoori
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept