Barbecue Turkse Kebabs

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een marinade van de olijfolie, wijn, munt, knoflook, sinaasappelschil, paprikapoeder en de suiker Meng de blokjes lamsvlees er goed doorheen; dek af met plastic folie en zet dit 2 uur in de koelkast Laat dan de vleesblokjes uitlekken en bewaar de marinade Rijg het vlees aan lange metalen spiesen Rooster de kebabs 10-15 minuten op de BBQ; regelmatig keren en bestrijken met de overgebleven marinade

Barbecue Turkse Kebabs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kipsaté
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minikebabs
15 min Snack
Bekijk recept
Turkse kebabs van lamsgehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskebab met komkommer-muntsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept