Verhit een wok en laat de boter smelten. Voeg 2 eetlepels olijfolie toe en laat alles even rondwalsen. Bak, onder voortdurend omscheppen, het vlees 3 minuten boven een niet al te hoog afgestelde warmtebron. Strooi er wat zout en peper over. Voeg paddestoelen, sjalot en knoflook toe. Laat alles dan nogmaals 3 minuten zachtjes bakken. Voeg vervolgens de wijn en het takje rozemarijn toe. Temper de warmtebron. Leg het deksel op de pan. Laat het vlees in ca. 45 minuten zachtjes gaar smoren. Neem na het smoren het takje rozemarijn weg. Laat de linzen uit het blikje op een zeef uitlekken. Spoel er een royale hoeveelheid koud water over en laat de linzen opnieuw uitlekken. Verhit een pannetje met dikke bodem. Laat 1 eetlepel olijfolie heet worden. Schep de linzen er door en laat ze door en door warm worden. Strooi er wat zout en peper over en schep de tuinkruiden er door.
Gesmoord Lamsvlees Met Paddestoelen En Linzen is een recept van Smulweb.nl