Gesmoord Lamsvlees Met Paddestoelen En Linzen

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit een wok en laat de boter smelten. Voeg 2 eetlepels olijfolie toe en laat alles even rondwalsen. Bak, onder voortdurend omscheppen, het vlees 3 minuten boven een niet al te hoog afgestelde warmtebron. Strooi er wat zout en peper over. Voeg paddestoelen, sjalot en knoflook toe. Laat alles dan nogmaals 3 minuten zachtjes bakken. Voeg vervolgens de wijn en het takje rozemarijn toe. Temper de warmtebron. Leg het deksel op de pan. Laat het vlees in ca. 45 minuten zachtjes gaar smoren. Neem na het smoren het takje rozemarijn weg. Laat de linzen uit het blikje op een zeef uitlekken. Spoel er een royale hoeveelheid koud water over en laat de linzen opnieuw uitlekken. Verhit een pannetje met dikke bodem. Laat 1 eetlepel olijfolie heet worden. Schep de linzen er door en laat ze door en door warm worden. Strooi er wat zout en peper over en schep de tuinkruiden er door.

Gesmoord Lamsvlees Met Paddestoelen En Linzen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Worst-linzenschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep met linzen en chick’pieces
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkel in melk gesmoord
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse zeevruchten-aardappelschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord rundvlees in kruidige saus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept