Venkel/prei Gesmoord In Pastis Met Casselerib En Kappertjes

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe een klein scheutje olijfolie in een wok en bak hierin de blokjes casseleib op matig vuur. Na ongeveer 7 minuten de blokjes in een bakje doen met wat peper. Maak de wok schoon. Doe opnieuw een scheutje olie in de wok en smoor hierin de venkel en de prei. Na ongeveer 5 minuten doe je een flinke scheut pastis door dit geheel. Nog een minuut of 10 laten sudderen op laag vuur. Giet nu het teveel aan vocht af. Doe de casselerib en de kappertjes erbij. Voeg de gehele pot Blue Band finesse toe. Geheel goed omscheppen en nog even op een laag vuurtje laten doorwarmen. Kook intussen de pasta al dente gaar.

Venkel/prei Gesmoord In Pastis Met Casselerib En Kappertjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept