Offenburger Sauerkraut

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ui pellen en in stukjes snijden. De appels schillen, klokhuizen verwijderen en in blokjes snijden. Reuzel in een grote pan verhitten, uien en appels goudgeel bakken. Zuurkool toevoegen en al roerend ? 5 min. meebakken. Jeneverbessen, peperkorrels, komijn en knoflook in de vijzel fijnpersen en door de kool mengen. De kool met de Riesling begieten. De winterwortel op de kool leggen, de pan goed sluiten en ? 90 min. smoren. De wortel verwijderen, de zuurkool met suiker en zout op smaak brengen.Binden met de geraspte aardappel.

Offenburger Sauerkraut is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kartoffel-Sauerkraut-Apfel Rosti
0-10 min -
Bekijk recept