Oudduitse Schotel

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-verhit de boter in een pan en bak het spek hierin glazig en haal uit de pan -dan een deel van de uien goudgeel fruiten in de boter (ook uit de pan halen) -de kippebouten in de braadjus rondom bruin bakken -het spek en de gefruite uien terug toevoegen en met het deksel op de pan nog 30 min zacht smoren -de boutjes halverwege de smoortijd keren -dan de goed uitgelekte hanekammen in de pan doen en door verwarmen -wrijf de varkenslapjes en de lever in met zout en peper -haal de lever door een weinig bloem -olie in een grote pan verhitten en de lapjes vlees bakken (6 min per kant) -in een andere pan met hete olie de rest van de uien bruin bakken -alle vlees overdoen op een schotel, daarover de gebakken uien en de hanekammen verdelen en rijkelijk bestrooien met peterselie -de warme gebakken aardappelen rondom de schotel leggen

Oudduitse Schotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oudduitse Aardappelsoep
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept