Gesmoord Schouderstuk In Knapperige Korst

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Gaar in de oven op 150C gedurende minimaal 2 uur of op een heel laag vuurtje op het fornuis. -Neem het vlees uit de pan, snijd het eventuele vet (nooit voor het bereiden wegsnijden) weg en laat het vlees afkoelen. -Snijd het vlees in mooie plakken, bedek elke plak eerst met een sneetje spek en verpak het vervolgens in kataifideeg. -Leg de pakketjes op een licht ingevette bakplaat en bak de pakjes goudbruin in de oven op 200 C. Voor de saus: laat het stoofvocht van het vlees wat inkoken. Monteer dit voor het serveren met een klontje boter

Gesmoord Schouderstuk In Knapperige Korst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkel in melk gesmoord
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse zeevruchten-aardappelschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord rundvlees in kruidige saus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept