Gesmoorde Kalfsschenkel

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

*olie en boter in een grote stoofpan verhitten en de schenkel en het varkensbuikstuk rondom aanbraden *voeg het bot en de groenten erbij en kort meebraden *tomatenpuree erdoor roeren en met de vleesbouillon overgieten *afgedekt in de oven 2 uur smoren (af en toe overgieten met braadjus) *30 min voor het einde van de gaartijd, het deksel eraf nemen en het vlees laten bruinen *vlees en bot uit de pan halen en het kalfsvlees van de knoken losmaken, het varkensbuikstuk in 4 stukken verdelen en alles warm houden *ontvet de braadfond en met de groenten pureren en door een zeef halen *giet de wijn erbij en de saus romig laten inkoken

Gesmoorde Kalfsschenkel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Peposo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peposo met ui en kruidnagel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse gestoofde kalfsschenkel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Munchener Kalfsschenkel
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Gesmoorde kalkoen met sinaasappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde groenten
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde gemberworteltjes met geroosterde hazelnoot
30 min Bijgerecht
Bekijk recept