ZURINGSAUS

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de zuringbladeren 5 min. trekken in de bouillon. Laat ze iets afkoelen en pureer ze vervolgens in de mixer of keukenmachine.Smelt de boter in een steelpan, voeg de bloem toe en roer op een matig vuur tot er een glad mengsel is ontstaan.Voeg de zuringmassa aan de steelpan toe en laat al roerend 4 min. sudderen. Voeg dan de room toe en kruid naar smaak. Direct opdienen.

ZURINGSAUS is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm met verse zuringsaus en gestoomde aardappelen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabsalade In Zuringsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Fond feuillets van oesters met zuringsaus
0 min
Bekijk recept

Zalm met verse zuringsaus en gestoomde aardappelen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabsalade In Zuringsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Fond feuillets van oesters met zuringsaus
0 min
Bekijk recept