Wei Niurou

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe in een vuurvaste aardewerken pan of pot 3/4 liter water en het kruidenbuiltje, de ui, gember, suiker, sojasaus en de uitgelekte blokjes vlees.Leg daarbovenop een bordje zodat het vlees naar beneden wordt gehouden.Zet eventueel een niet te zwaar gewicht op het bordje.Leg het deksel op de pan en laat het vlees ca. 2 uur uiterst zacht koken.

Wei Niurou is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Indiase kaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ingemaakte labneballetjes & flatbread met labneballetjes & Arabische koffie
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Krokant eitje en gevulde tomaat
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolschaapjes in de wei
30 min Snack
Bekijk recept