Chinees Rundvlees Met Rijst

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de rosbiefin de margarine aan beide zijden goudbruin. Voeg de groene en rode paprika en de ui toe, laat 5 minuten meebakken. Giet de bouillon bij de rosbeef en laat 30 minuten sudderen. Meng water en maizena, giet bij het gerecht en laat nog even stoven. Breng op smaak met zout en peper. Prak het ei fijn, voeg dit bij de warme rijst met doperwten en schep alles voorzichtig door elkaar. Serveer de rosbief bij de rijst.

Chinees Rundvlees Met Rijst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfkruiden-karbonades
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept