Gesmoord Lamsvlees Met Guinness

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de helft van de olie in een braadpan en schroei het vlees snel boven hoog vuur dicht tot het goed bruin is. uitlaten lekken op keukenpapier en in een ovenschaal doen. verhit de boter en de rest van de olie in de braadpan.Fruit de uien 15 minuten op laag vuur tot ze voor de helft zijn geslonken. Draai het vuur hoger zodat de uien langzaam bruin worden. Blijf roeren tot de uien egaal goudbruin zijn. Pas op dat ze niet zwart worden.Roer de suiker door de Guinness en giet het bier bij de uien. Aan de kook brengen, het vuur temperen en alles 5 min laten sudderen. De maizena aanlengen met wat water. De pan met uien van het vuur halen, de maizena erdoor roeren, de pan weer op het vuur zetten en alles al roerend laten koken totdat het bindt.Giet de saus over het vlees, dek het af met aluminiumfolie en laat het in 1? in de oven gaar worden.

Gesmoord Lamsvlees Met Guinness is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Runderstoofschotel met kruidnagel en bier
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venusschelpen met Guinness
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderpie met Guinness
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse Mosselen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkel in melk gesmoord
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse zeevruchten-aardappelschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord rundvlees in kruidige saus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept