Aardappel-uischotel

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit boter en olie in de pan en wacht tot het schuim van de boter begint weg te trekken. Neem de pan van het vuur en leg aardappelen en uien in lagen erin. Strooi over de aardappelen wat zout en peper en wat kaas over de uien. De bovenste laag moet uit uien en geraspte kaas bestaan. Doe de deksel op de pan en laat het geheel in 50 minuten op laag vuur gaar smoren. Plaats hierna de pan in z′n geheel (zonder deksel) voor 20 minuten in een op 210 graden voorverwarmde oven om een korstje te krijgen.

Aardappel-uischotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Courgette gevuld met zomerstamppot
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-uischotel
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept