Kwartel In Druiven Cognacsaus

1
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet allereerst uw oven op 200 graden (bakken) Peper en zout de kwartel (ook van binnen). Omwikkel de kwartel met 2 plakjes spek. Leg de kwartel in de ovenschaal en giet hier de druivensap en cognac over heen. Maak kleine blokjes boter en verdeel deze over de schaal. Doe de schaal ongeveer 15 min in de hete oven, regelmatig arroseren. Haal nu het spek van de kwartel en bak hem nog even in de oven voor de kleur. Maak van het vocht de saus door hem nog iets in te binden met maizena (let op, dit is niet altijd nodig)

Kwartel In Druiven Cognacsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde kalfsoesters met cognacsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenravioli in romige cognacsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasstukjes in cognacsaus
0 min
Bekijk recept

Biefstuk met kwartelei, haricots verts en spek
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kwartel met geurige couscous
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde kwartel met rozemarijn en druiven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika met tomaatjessalade, radijs en kwarteleitjes
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept