Garniture A La Dieppoise

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de mosselen en de garnalen in de witte wijn, niet koken. Giet ze daarna af en bewaar de wijn voor de wittewijnsaus. Maak de wittewijnsaus en roer de mosselen en de garnalen erdoor. Bedek de gekookte vis met een gedeelte van de saus en geef de rest er apart bij.

Garniture A La Dieppoise is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon dieppoise
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sauce Dieppoise
Bekijk recept
Sauce Dieppoise
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Garniture A La Languedocienne
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Garniture Khedive
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Garniture A La Trouvillaise
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Garniture A La Chasseur
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept