Creoolse Garnalen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een grote braadpan. Bak de helft van de gehakte ui hierin glazig. Voeg de rest van de ui toe en paprika, selderij en en knoflook en verhit ongeveer vijf minuten, tot de groenten zacht zijn. Voeg tomaten, tomatensaus, wijn, bouillon, kruiden, tabasco en citroensap toe. Breng dit aan de kook, roer goed door en laat dan 30 minuten zachtjes koken. Voeg vlak voor het serveren de garnalen en de bosuitjes toe en laat 5 tot 7 minuten koken, tot de garnalen ondoorzichtig en stevig gekruld zijn. Serveren met de gekookte rijst.

Creoolse Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Creoolse vlees- en visfricassee
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Creoolse frogmore pie
2 uur-
Bekijk recept
Creoolse Biefstuk
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Een Creoolse Groentenchili
30-60 min -
Bekijk recept