Gepocheerde Kreeft Met Eiersalade En Kruidenvinaigrette.

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Eiersalade: kook de eieren hard in ? 7 min. Laat ze afkoelen, pel ze en druk ze door een grove zeef. Meng ze met 1 dl creme fraiche, sjalot, bieslook en mosterd. Breng op smaak met olijfolie, zout en peper. Kreeft: breng de court bouillon of visbouillon aan de kook. Voeg de kreeften toe en kook ze ? 5 min. Dompel ze direct in ijswater en laat ze uitlekken. Halveer de kreeften, verwijder de schalen en verdeel ze in 4 porties. Haal ook het kreeftenvlees uit de poten. Kruidenvinaigrette: meng de limoenazijn met de kruidenolie, zout en peper. * Kruidenolie: Pureer kruiden als kervel, dragon, bieslook en peterselie in de keukenmachine samen met olijfolie.

Gepocheerde Kreeft Met Eiersalade En Kruidenvinaigrette. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Jonge prei en venkel met kruidenvinaigrette
Bijgerecht
Bekijk recept
Aspergecarpaccio met kruidenvinaigrette
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekookte babykreeft met groentetartaar-
260 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsalade met mortadella
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept