Klassieke Saus - Donkere Basissaus

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voeg de groenten, het laurierblad, de knoflook en de peperkorrels toe, overgiet het geheel met de kalfsfond en laat het gedurende minstens 1 uur heel zachtjes koken. Gietdaarna de saus door een zeef met een zeefdoek, en laat nog wat inkoken.

Klassieke Saus - Donkere Basissaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Basissaus voor vis
1u5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoen in pikante chocoladesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizzatoast
15 min Snack
Bekijk recept
Tomaten basissaus
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Scones met citroenroomkaas & smoothie
15 min
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept