Laat de tuinbonen uilekken. Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit de olie en fruit de ui met de knoflook al omscheppend 5 minuten. Voeg de tuinbonen, de tomatenblokjes, de helft van de wijn, de thijm, de oregano en peper en zout naar smaak toe en laat het vocht op een halfhoog vuur in ca. 15 minuten inkoken. Bestrooi intussen de biefstukjes ruim met peper. Verhit de boter in een koekenpan en bak de biefstukjes in 6 min bruin aan allebei de kanten. Ze moeten van binnen rose zijn. Neem ze uit de pan en houd ze warm. Schenk de rest van de wijn bij het bakvet en breng alles op hoog vuur aan de kook. Bestrooi de biefstukjes met peper en zout en snijd ze in plakjes. Serveer de biefstukjes met de tuinbonen en de jus
Italiaanse Tuinbonen Met Struisvogelbiefstukjes is een recept van Smulweb.nl