Italiaanse Tuinbonen Met Struisvogelbiefstukjes

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de tuinbonen uilekken. Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit de olie en fruit de ui met de knoflook al omscheppend 5 minuten. Voeg de tuinbonen, de tomatenblokjes, de helft van de wijn, de thijm, de oregano en peper en zout naar smaak toe en laat het vocht op een halfhoog vuur in ca. 15 minuten inkoken. Bestrooi intussen de biefstukjes ruim met peper. Verhit de boter in een koekenpan en bak de biefstukjes in 6 min bruin aan allebei de kanten. Ze moeten van binnen rose zijn. Neem ze uit de pan en houd ze warm. Schenk de rest van de wijn bij het bakvet en breng alles op hoog vuur aan de kook. Bestrooi de biefstukjes met peper en zout en snijd ze in plakjes. Serveer de biefstukjes met de tuinbonen en de jus

Italiaanse Tuinbonen Met Struisvogelbiefstukjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Struisvogelbiefstuk met appel-vijgenchutney
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met bramensaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met rode-portjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met amandel-gembersaus
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept