Wilde Duiffilet Met Een Cumberlandsausje

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de filets met wildkruiden. Verwarm de boter in een pan en bak hierin de filets 2-3 minuten aan iedere kant, Neem de filets uit de pan en houd ze warm. Blus de bakboter met de Cumerlandsaus en voeg het sinaasappel en citroensap toe. Kook de saus in en maak deze op smaak af met peper.

Wilde Duiffilet Met Een Cumberlandsausje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept