Aardappel-selderijtaart

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De oven voorverwarmen op 200 graden C. De aardappelen en knolselderij grof raspen. De groente in 2 eetlepels olie 10 minuten bakken. De citroenschil, tijm, zout en peper toevoegen. Het aardappelmengsel in de vorm schepen en goed aandrukken. De taart in het midden van de oven 45 minuten bakken en laten afkoelen. De sjalotjes in 2 eetlepels olie in 10 minuten goudgeel bakken, 2 eetlepels water toevoegen, het vocht laten verdampen, de tomaat erdoor roeren en met peper op smaak brengen. De sjalotten warm bij de taart serveren.

Aardappel-selderijtaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept