Romige Shii-take Soep

8
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De ui in 40 gr boter 5 minuten bakken. De fijngesneden shii-take en zout 5 minuten meebakken. De bouillon toevoegen, aan de kook brengen en 20 minuten laten koken. De soep pureren en in de pan terugschenken. De creme fraiche, zout en peper erdoor roeren en zachtjes verwarmen. 300 gr shii-take in plakjes snijden en in 35 gr boter 3 minuten bakken. De soep in de borden schenken en de plakjes shii-take en kervel erover verdelen.

Romige Shii-take Soep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept