Schotse Zalm Met Kervel-Sabayon

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 180 graden C. Zalm met zout en peper inwrijven en op bakplaat leggen. Zalm in midden van oven in ca. 12 minuten gaar bakken. Intussen eidooiers in kom loskloppen met wijn en Els La Vera. Kom in pan met heet water zetten (au bain-marie) en mengsel luchtig en tot binding kloppen. Boter en kervel erdoor kloppen en de saus met zout en peper op smaak brengen. Zalm op borden leggen en saus bij zalm serveren.

Schotse Zalm Met Kervel-Sabayon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Gegrilde zalm met citroen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met driepepersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept