Kruis de tomaten in, dompel ze even onder in kokend water en trek de velletjes eraf. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes met het vocht en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd het bosuitje in dunne ringetjes. boen de limoen schoon, rasp de schil er dun af. Pers de limoen uit. klop het limoensap met de olijfolie en mexicaanse kruiden tot een dressing. Schep de tomaatblokjes met de limoenschil, bosuitjes en 1 el korianderblaadjes erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schil de avocado′s en snijd het vruchtvlees in blokjes.Schep in een kom de avocadoblokjes en 3 el dressing door elkaar en schaaf het stukje parmezaanse kaas in dunne plakjes. Hak de nootjes grof. Schep in een kom de gemengde salade met 2 el dressing door elkaar en verdeel de salade over de borden. Schep in het midden een bergje avocado en verdeel de plakjes kaas en de nootjes eromheen. Sprenkel de rest van de dressing erover.
Avocadosalade Met Tomatendressing is een recept van Smulweb.nl