Zoek
Jeneversaus
4
0-10 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1o grofgehakte jeneverbessen
1 borrelglaasje jenever
250 ml slagroom
peper
1 tl worcestershire sauce Bereidingswijze In pannetje jeneverbssen en jenever aan de kook brengen.
Slagroom toevoegen.
Op hoog vuur in ca. 5 min. laten inkoken tot de saus goed van dikte is.
Op smaak brengen met peper en worcestershire s
Bereiding
In pannetje jeneverbssen en jenever aan de kook brengen. Slagroom toevoegen. Op hoog vuur in ca. 5 min. laten inkoken tot de saus goed van dikte is. Op smaak brengen met peper en worcestershire sauce.
Jeneversaus is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Kalkoenreepjes met bruine champignons, salie en jeneversaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas Met Jeneversaus
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijn met jeneversaus
0 min
Bekijk recept
Kalkoenreepjes met bruine champignons, salie en jeneversaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas Met Jeneversaus
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijn met jeneversaus
0 min
Bekijk recept