Jeneversaus

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In pannetje jeneverbssen en jenever aan de kook brengen. Slagroom toevoegen. Op hoog vuur in ca. 5 min. laten inkoken tot de saus goed van dikte is. Op smaak brengen met peper en worcestershire sauce.

Jeneversaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenreepjes met bruine champignons, salie en jeneversaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas Met Jeneversaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijn met jeneversaus
0 min
Bekijk recept

Kalkoenreepjes met bruine champignons, salie en jeneversaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas Met Jeneversaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijn met jeneversaus
0 min
Bekijk recept