1 Haal het vlees uit het pantser en de scharen. Hou de pootjes en eventueel een mooi stuk pantser opzij voor de afwerking.
2 Verwarm de olijfolie in een kookpan en voeg de fijngesnipperde sjalot toe. Laat glazig stoven en voeg de visfond en de witte wijn toe. Laat 3 min. inkoken.
3 Voeg de room toe en laat ongeveer 1/3 inkoken.
4 Roer nu de mosterd en het kreeftenvlees door het mengsel en bind lichtjes met Maizena Express.
5 Borstel de kastanjechampignons schoon. Verwijder de steeltjes en snij die in reepjes. Op het moment zelf verwarmt u de kreeftennavarin op een zacht vuur.
7 Verhit de boter in een braadpan en bak de champignonreepjes en de hoedjes goudbruin gedurende 3 a 4 min. Kruid de hoedjes aan de onderkant met peper en zout.oer de reepjes door de navarin.
Navarin Van Kreeft Met Kastanjechampignons is een recept van Smulweb.nl