Navarin Van Kreeft Met Kastanjechampignons

4
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal het vlees uit het pantser en de scharen. Hou de pootjes en eventueel een mooi stuk pantser opzij voor de afwerking.
  • 2 Verwarm de olijfolie in een kookpan en voeg de fijngesnipperde sjalot toe. Laat glazig stoven en voeg de visfond en de witte wijn toe. Laat 3 min. inkoken.
  • 3 Voeg de room toe en laat ongeveer 1/3 inkoken.
  • 4 Roer nu de mosterd en het kreeftenvlees door het mengsel en bind lichtjes met Maizena Express.
  • 5 Borstel de kastanjechampignons schoon. Verwijder de steeltjes en snij die in reepjes. Op het moment zelf verwarmt u de kreeftennavarin op een zacht vuur.
  • 7 Verhit de boter in een braadpan en bak de champignonreepjes en de hoedjes goudbruin gedurende 3 a 4 min. Kruid de hoedjes aan de onderkant met peper en zout.oer de reepjes door de navarin.

Navarin Van Kreeft Met Kastanjechampignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Navarin van konijn met groentemix
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsnavarin (2)
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeftennavarin Met Shii-take
10-20 min -
Bekijk recept