Laat in een pan de reuzel heet worden. Bak de magere stukjes varkensvlees lichtbruin. Doe hierin de fijngesneden witte kool met de geweekte pruimen. Roer alles goed doorelkaar. Laat dit mengsel aan de kook komen, zodat u kunt zien hoeveel vocht de kool afgeeft. Indien er voldoende vocht in de bodem zit hoeft er geen vocht bij. Indien nodig kunt u het vocht van de pruimen erbij doen.Strooi er naar smaak zout en peper op, deksel op de pan en het geheel 3/4 uur stoven. Laat de laatste 10 minuten de Hongaarse worst in plakjes meestoven. Als beide koolsoorten gaar, smeu?g en zacht zijn, het resterende vocht in een pannetje gieten en roer hier de bloem-room massa doorheen. Het geheel moet licht gebonden zijn. Meng beide koolsoorten met de stukjes vlees en de gebonden saus door elkaar. Leg zoveel mogelijk de pruimendanten er bovenop, dat ziet er leuk uit. Proef of het gerecht voldoende gezout is en voeg naar smaak nog peper toe. Bij gebruik van een rookworst deze 20 minuten wellen en in plakjes toevoegen aan de schotel.